Boost jouw sales

BOOST JOUW SALES RICHTING EIND 2023

Strategieën & tactieken om je sales te boosten. EXPERTSESSIE MET EVA UBBEN

Donderdag 26 oktober online live van 11u - 12u (+ opname)

In deze sessie richten we samen jouw strategie in voor de laatste maanden van het jaar. Maanden waarin je je sales soms wat extra kunt én wilt stimuleren.

Dit doen we door middel van social media in te zetten om producten, cadeau ideeën en inspiratie in de spotlight te zetten. 

Deze sessie is speciaal ontworpen voor ondernemers en sales professionals die hun online verkoopprestaties willen verbeteren en hun bedrijf willen laten groeien. 

 

BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

 


someflex_logo_inverse

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 26 oktober van 11u -12u

179  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

Tijdens deze interactieve sessie zal Eva Ubben haar bewezen strategieën en tactieken delen die je kunt toepassen om jouw sales een boost te geven richting eind 2023.

Je leert hoe je creatieve content maakt en deze inzet rondom de feestdagen en - potentiële - klanten bereikt met jouw product of dienst. 

 

 

Wat komt er zeker aan bod? 


Verkoopstrategieën ontwikkelen voor je doelgroep

How-to: Creatieve content maken voor de feestdagen die aanslaat op jouw doelgroep

Statistieken: je groei en bereik meten aan de hand van statistieken

Instagram verkopen: je socials inzetten om online te verkopen 

Na deze sessie

Begrijp je hoe je social media kunt inzetten voor jouw verkoopstrategie

Heb je inspiratie voor jouw eindejaarssprint

Weet je welke statistieken fijn zijn om in de gaten te houden, zodat je ook weet of de energie die je erin steekt, zich ook ‘uitbetaald’

Hoe je Instagram een praktische verlengde kan zijn van je verkoopstrategie

Doelgroep 

Of jij nu een kleine ondernemer bent of een marketing professional, dit webinar is geschikt voor iedereen die zijn/haar/x sales wil boosten richting eind 2023.

Het is een geweldige kans om nieuwe inzichten op te doen, uw vaardigheden te verbeteren en uw netwerk uit te breiden.

 

Wie is Eva Ubben?

Hi! Ik ben Eva, een social media experte uit Generatie Z of Gen Z. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends, de laatste veranderingen, tips en tricks. Als freelancers help ik social bureaus, zzp’ers en andere organisaties om hun missie en visie te vertellen aan de wereld. 


Ik geloof in de menselijke kant van je merk te laten zien door middel van authentieke content. Social media is geen hogere wiskunde, je moet gewoon even weten hoe het werkt, En dat leg ik je maar al te graag uit!

 

Naamloos-1-4

 

Wie is Eva Ubben

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 26 oktober 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan jij meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 179 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be