#SocialKotcast - Authentieke content is het geheime ingrediënt van delicatessenzaak Bruno

Duik je met ons mee in de smaakvolle wereld van Bruno's Delicatessenzaak in Zonnebeke? In deze #SocialKotcast aflevering onthult Mieke Hochepied hoe ze met passie en creativiteit hun zaak laten schitteren op sociale media.

Bruno's reis op sociale media

Al meer dan tien jaar navigeert het duo, Mieke en Bruno, door de boeiende wereld van Facebook en Instagram. Hun missie? De unieke smaken en ervaringen van Proef Bruno delen, niet alleen lokaal, maar ook ver daarbuiten. Kijk en leer hoe ze trouwe klanten blijven boeien en nieuwe foodies aantrekken met hun heerlijke posts.

Persoonlijke toets: Het hart van hun aanpak

Mieke en Bruno geven toe dat het tonen van hun persoonlijke kant op sociale media een uitdaging blijft, zelfs als ervaren Someflexers. Ook al hebben ze reeds enorme stappen vooruitgezet, elke stap voorwaarts, hoe klein ook, brengt hen nog dichter bij de klant. Ontdek in deze podcast hoe hun authentieke aanpak, posts met een persoonlijke touch, resoneert met hun volgers.

Op weg naar groei met advertenties

Mieke wil absoluut groeien! Ze staan klaar om nieuwe horizonten te verkennen. Ze deelt haar plannen om zowel sociale media-advertenties als hun webshop te integreren in hun sociale mediastrategie. Verder onderstreept ze het potentieel van videocontent, hoewel ze toegeeft dat het een leercurve is. Ontdek hoe ze de kracht van videocontent omarmt, en zichzelf steeds blijft uitdagen.

Experimenteren met tekstprompts

Altijd nieuwsgierig, experimenteert Mieke met ChatGPT voor het opstellen van teksten. Ze benadrukt het belang van up-to-date blijven met de nieuwste sociale mediatrends, waarbij Someflex een sleutelrol speelt.

Mieke's motto - Niet twijfelen, gewoon doen!

Mieke inspireert andere ondernemers om de sprong in het diepe te wagen met sociale media. Haar boodschap is duidelijk: durf te experimenteren en vind wat het beste werkt voor jouw bedrijf.

Mis deze smaakvolle aflevering niet! Luister of kijk naar Mieke's inspirerende verhaal en ontdek hoe Proef Bruno sociale media-inzet om hun bijzondere concept te promoten.

Hoogtepunten in de podcast: 

[01:04] Begin van Bruno op sociale media.
[03:23] Uitdagingen van persoonlijke branding.
[04:50] Uitbreiden van de doelgroep.
[05:27] Effect van posts op het bedrijf.
[06:05] Evolutie en uitdagingen in sociale media gebruik.
[08:11] Toekomstige stappen: adverteren op sociale media.
[10:11] Integratie van de webshop.
[11:30] Verkennen van videocontent.
[13:43] Experimenteren met AI en ChatGPT.
[14:15] Up-to-date blijven met trends.
[15:30] Aanmoediging voor andere ondernemers.

 

Wil je meer weten over de culinaire avonturen van Bruno Delicatessen op sociale media? Volg hen voor updates. En mis geen enkele aflevering van onze #SocialKotcast!

Luisteren je liever? Dat kan! 
Klik hier voor het luisterfragment in Spotify. 👈

Deel dit bericht op

Lees meer