#SocialKotcast - Camille reist door de wereld van sociale media met Best of Travel

Welkom terug bij onze #SocialKotcast seizoen 2! Deze aflevering brengt je een boeiend gesprek met Camille Heinderson. Camille is dé travel-marketeer van Best of Travel. In deze podcast krijg je een kijkje achter de schermen bij een reisagentschap. Hoe gebruikt het team van Best of Travel sociale media om hun unieke reizen in de kijker te zetten? 

Best of Travel’s missie op sociale media

Camille vertelt ons hoe ze als reisorganisatie met unieke, op maat gemaakte reizen, sociale media gebruiken om hun merk te laten stralen. Hun doelen? Merkbekendheid verhogen, hun huidige volgers en klanten inspireren, en nieuw talent werven via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Stop met stockfoto's

Wat écht het verschil maakt? Dat is hun focus op content met ‘een hoekje af’. Camille benadrukt hoe belangrijk het is om authentieke verhalen te delen. Of het nu gaat om ervaringen van medewerkers of foto's van klanten, het is uiteindelijk de persoonlijke touch die telt.

Succesverhalen en toekomstvisie

Camille licht twee succesvolle campagnes uit die sowieso een glimlach op je gezicht gaan toveren. Verder vertelt ze over de toekomstige stappen van Best of Travel, waarbij ze de focus legt op videocontent om hun verhaal te vertellen. 

Wat is de rol van AI?

Interessant genoeg bespreekt Camille ook de inzet van AI-tools in hun strategie. Het is een ‘en-en-verhaal’ waarbij je de waarde van mensen zeker niet mag onderschatten.

Ben je klaar om te duiken in de fascinerende wereld van reismarketing? Luister of kijk dan naar deze aflevering en laat je inspireren door de creatieve aanpak van Best of Travel.

Bekijk de volledige aflevering hier 👇

Enkele belangrijke hoofdstukken in de podcast: 

[01:05] Doelen en doelgroepen op sociale media
[02:02] Actieve kanalen en behaalde resultaten
[03:19] Succesverhalen en UGC
[05:47] Het belang van authenticiteit
[06:52] Samenwerking binnen het team
[08:30] Focus op videocontent en toekomstplannen
[10:08] Samenwerken met influencers?
[13:08] De balans tussen AI en een persoonlijke aanpak
[14:15] Tips voor sociale media en contentcreatie
[15:05] Omgaan met veranderingen in de branche
[16:14] Het belang van bijblijven met trends

Blijf op de hoogte van de avonturen van Best of Travel op sociale media en mis geen enkele aflevering van onze #SocialKotcast. Luister jij liever naar jouw podcasts? Dat kan via ons #SocialKotcast Spotify-kanaal 😉

Deel dit bericht op

Lees meer