TOOL IN DE KIJKER: META BUSINESS SUITE DÉ TOOL OM JOUW FACEBOOK EN INSTAGRAM TE BEHEREN

Je sociale media beheren als een pro, het is niet altijd evident. Je wil graag je socials beter en efficiënter beheren en je bent op zoek naar een sociale media management tool? Ooit al gehoord van Meta Business Suite, de voormalige Facebook Business Suite? Klinkt dit je nog niet bekend in de oren? Dan informeren we je graag! Want, Meta Business Suite is bij uitstek dé tool om als ondernemer te gebruiken. 

WAT IS META BUSINESS SUITE EN WAAROM IS DIT EEN HANDIGE TOOL? 

Meta Business Suite, 2 jaar geleden nog de Facebook Business Suite, is een gratis tool waar we onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram kunnen beheren op één plek.

Meta Business Suite

Of we Meta Business Suite nu gebruiken op een computer of op ons mobiel, we kunnen er heel wat mee bereiken! Het is dé ideale oplossing om contact te maken met klanten en tijd te besparen. Bovendien is het een zeer overzichtelijke tool die ons helpt om verschillende bedrijfspagina’s onder controle te houden.
Benieuwd naar meer? Dan geven we jullie graag even een overzicht van wat je er allemaal mee kan gaan doen: 

CONTENT PLAATSEN OP INSTAGRAM EN FACEBOOK.

Je hebt heel wat content-ideetjes en je bent op zoek naar een management tool waar je ze kan noteren of inplannen? Dan kan je dat vanaf nu met slechts één tool, namelijk Meta Business Suite! 

Met de Business Suite app kan je makkelijk concepten maken, berichten en stories publiceren en zelfs inplannen voor zowel Facebook als Instagram. En dit allemaal zonder dat je tussen accounts hoeft te schakelen. 

Ben je op zoek naar het ideale moment om te posten? Ja hoor dat kan je ook met deze tool. Met de Meta Business Suite is het maken en inplannen van je content een fluitje van een cent.

I am Jenny Business Suite

ADVERTENTIES MAKEN MET META BUSINESS SUITE

Je Facebook of Instagram-pagina in de kijker zetten, als ondernemers willen we nu eenmaal nieuwe klanten aantrekken. En, dat kunnen we makkelijk doen door bijvoorbeeld promoties te lanceren of via sociale media te adverteren. 

Met de Business Suite kan je er makkelijk voor zorgen dat meer mensen je bedrijfspagina te zien krijgen! Met slechts één klik op de knoppen ‘Boosten’ of ‘Advertentie maken’ kan je via deze app in een mum van tijd een bestaande post promoten of een advertentie creëren.

JE POSTVAK IN BEHEREN

Een taak die heel wat tijd in beslag kan nemen is het beheren van onze Postvak In. Met een tool zoals Meta Business Suite kan je eenvoudig communiceren en reageren op vragen van klanten die via Facebook Messenger en Instagram DM's binnenkomen. Je bespaart dus tijd, en beheert al je inkomende berichten op één plek. 

Met behulp van de Business Suite kan je trouwens ook makkelijk berichten opvolgen, automatiseren, labelen enzovoort.

Meta Business Suite - I Am Jenny

STATISTIEKEN EN TRENDS BIJHOUDEN

Je beheert een Facebook-bedrijfspagina, een Instagram-profiel en advertenties op je sociale media. Maar, je ziet de bomen door het bos niet meer. Je wil weten welke posts goed scoren, of je advertenties hun doel bereiken, enzovoort. Bekijk dan zeker de statistieken van Meta Business Suite. Met deze applicatie kan je heel makkelijk zien hoe je berichten presteren, kan je belangrijke trends bijhouden en krijg je meer informatie over je Facebook- en Instagram-doelgroep.

NUTTIGE TOOLS

Meta Business Suite - Jenny I Am

 

Wist je trouwens dat je via Meta Business Suite op desktop ook toegang krijgt tot andere Meta-tools? Ontdek tools zoals Advertentiebeheer, Handelsbeheer, Bedrijfsinstellingen enzovoort.

Wow, en Meta Business Suite is volledig gratis? Ja hoor, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je enthousiast en wil je er meteen mee aan de slag? Dan hebben we goed nieuws! 

Op 25 mei kan je bij Someflex een expertsessie volgen met experte Eva Dorhetso waarin je nog veel meer tips, tricks & advies krijgt om deze tool nog slimmer te gebruiken. Ontdek het programma en schrijf je snel in!

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer