menu
close_24px

Verbeter de output van ChatGPT en AI-Tools: leer betere Prompts formuleren

Ben je op zoek naar manieren om effectiever gebruik te maken van AI-tools zoals ChatGPT en Midjourney? Voel je dat de antwoorden die je krijgt niet volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften? Ja? Dan hebben we iets voor jou! 

Recent organiseerden we een exclusieve online expertsessie waarin we dieper duikten  in de kunst van het formuleren van goede prompts: door het stellen van de juiste vragen kan je de output van AI aanzienlijk  — wel tot tien keer effectiever!

Deze sessie kreeg een evaluatiescore van maar liefst 9,3 op 10! 

Shit in = Shit out! Leer beter prompten in 60 minuten

Na 60 minuten leren, zullen je teksten aanvoelen alsof ze door jou persoonlijk zijn geschreven, niet door een AI. Je zult een duidelijk begrip hebben van hoe prompting functioneert en hoe je effectiever vragen kunt stellen aan diverse AI-tools. Bovendien zul je merken dat je sneller nieuwe content kunt creëren, dankzij je verbeterde beheersing van AI-tools.In deze online expertsessie van 60 minuten leer je: 

  • Effectieve Prompts: Ontdek hoe je de tone of voice in je prompts kunt uitdrukken en welke specifieke vragen je moet stellen om de beste resultaten uit ChatGPT en andere tools te halen.

    Tijdens de sessie leerden we hoe belangrijk de tone of voice is. Een voorbeeld dat besproken werd, is het extraheren van de tone of voice uit websiteteksten. Dit helpt om de output van de AI-tool menselijker en meer in lijn met het merk te maken.

  • Prompting hacks: Krijg toegang tot praktische tips en trucs die je prompting-skills snel naar een hoger niveau tillen. 
    Een van de besproken hacks was het gebruik van specifieke instructies in je prompts om de output te sturen. Bijvoorbeeld, door te vragen om een antwoord in puntvorm of met een maximum aantal woorden of in tabelvorm kun je de antwoorden van AI-tools zoals ChatGPT veel gerichter en nuttiger maken voor jouw behoeften.

  • Geavanceerde technieken: Verdiep je in geavanceerde strategieën voor het gebruik van AI-tools, waardoor je resultaten voortaan naadloos aansluiten bij jouw verwachtingen.
    Tijdens de expertsessie hebben we geleerd hoe we ons dagelijks gebruik van AI beter kunnen laten aansluiten bij onze taken, zoals het creëren van Custom GPTs die perfect voldoen aan specifieke zakelijke behoeften en dagelijkse uitdagingen. Ook leerden we hoe ChatGPT kan helpen met het opmaken van prompts voor Midjourney. 

  • Veel praktische voorbeelden: Laat je inspireren door talrijke voorbeelden van prompts die je motiveren om de opgedane kennis direct toe te passen.

 

Herbekijk deze online expertsessie nu

Zorg dat je voorop blijft lopen in de snel veranderende wereld van AI.
Klik hier om de sessie te herbekijken en leer hoe je de kracht van AI optimaal kunt benutten met betere prompts. Deze kennis is onmisbaar voor iedereen die efficiënter wil werken en betere resultaten wil behalen met AI-tools.

Ben je nog niet aangesloten bij onze leercommunity?
Waar wacht je nog op? Start vandaag nog en ontdek ons uniek leeraanbod en onze aanpak.

Twijfel je nog? 
Vraag jouw gratis dagpas aan en duik een dag lang volledig in ons leerplatform. Ontdek zelf of leren met Someflex bij jou past. Klik hier om je gratis dagpas te activeren en begin meteen met verkennen!

gratis dagpas someflex

 

Share this article on