ZO STEL JE EEN CARROUSEL IN OP JOUW FACEBOOK-PAGINA

Een carrousel toevoegen op de Facebook-pagina is nog altijd populair, maar de jongste tijd zijn er heel veel gebruikers van Facebook die de functie niet meer vinden. Het sociale media kanaal heeft beslist om de carrousel een nieuw plaatsje te geven. Wij vertellen je er in dit blogbericht graag alles over én we vertellen je ook hoe je YouTube professioneel kunt instellen.

DE CARROUSEL OP FACEBOOK HEEFT EEN NIEUW PLAATSJE GEKREGEN

De Facebook-carrousel is een populaire optie op pagina’s. De carrousel toont je een aantal foto’s of afbeeldingen naast elkaar, waar de volger dan kan door scrollen. We zien het vaak passeren in een professionele context, zoals bij De Morgen.
fotocarrousel facebook


Heel veel gebruikers van Facebook gingen de voorbije weken tevergeefs op zoek naar deze populaire functie. Facebook heeft echter beslist om deze functie niet langer gewoon ‘zomaar’ aan te bieden op de Facebook-pagina.

Benieuwd hoe je tegenwoordig een foto-carrousel aanmaakt op Facebook?

Kom even binnen in Someflex en ontdek antwoorden op jouw vragen over deze carroussel. Want deze is ondertussen alweer veranderd...

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS


OOK DIASHOW IS VERHUISD

Hetzelfde trouwens met de diashow, een andere populaire optie van Facebook. Ook deze heeft een nieuw plaatsje gevonden.

YOUTUBE PROFESSIONEEL INZETTEN

YouTube is hot! Deze website is al lang niet meer zomaar een videodatabank waar iedereen die het maar denkt al zijn video’s op plaatst. YouTube is een echte zoekmachine geworden. Heel wat mensen zoeken al lang niet meer naar antwoorden via Google, maar via YouTube. En ook jouw organisatie mag daar natuurlijk niet op ontbreken.

Als ondernemer, organisatie of merk mag en kan je op YouTube niet langer uitblinken in afwezigheid.
Doe je dat wel, dan laat je heel wat opportuniteiten links liggen. Mensen - dus ook je toekomstige klanten - kunnen dankzij YouTube op een laagdrempelige manier niet alleen kennis maken met je expertise, maar ook met je persoonlijke stijl. En net deze combinatie maakt van YouTube een krachtig online visitekaartje en de plek bij uitstek om je online zichtbaarheid te boosten.

Een goed YouTube-account online zetten doe je niet in één, twee, drie. We hebben daar een heel uitgebreide lessenreeks voor klaarstaan. Check deze snel even hier.

Interesse om de lessen te bekijken en je bent nog geen Someflex-lid? Klik dan hier voor meer informatie hoe je Someflex-lid kunt worden.

Ontdek onze agenda

Deel dit bericht op

Lees meer