Sociale Media Update: Daar is de bewerkmodus van WhatsApp

Daar is de bewerkmodus van WhatsApp

WhatsApp werkt al langer aan het grootste manco van de eigen app, namelijk: het bewerken van een verstuurd bericht. In oktober werd de eerste steen gelegd naar de bouw van deze functie. En nu wordt deze ook officieel uitgerold naar alle gebruikers. De volgorde van de landen waar de update als eerste wordt geïntroduceerd bij de gebruikers is nog niet duidelijk. Houd vooral jouw App Store of Play Store in de gaten om WhatsApp op jouw smartphone te updaten.

Meer WhatsApp-nieuws lees je hier.

Groepschats krijgen een houdbaarheidsdatum

WhatsApp is bezig met het uitrollen van een nieuwe functie waar groepschats een houdbaarheidsdatum kunnen krijgen. Klinkt als een gekke functie. Maar eigenlijk is ze best handig. We leggen het graag uit: je zit ongetwijfeld in verschillende groepschats. In de ene wordt er al meer gesproken dan de andere. En in bepaalde groepschats heb je meer te zoeken dan in andere. Met de nieuwe functie krijg je als beheerder van de groep de optie om de chat een houdbaarheidsdatum te geven of niet.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Meta werkt aan een nieuwe Instagram Sticker

Meta is momenteel bezig met de uitwerking van een nieuwe sticker die je als gebruiker kan inzetten op Instagram Stories. Concreet gaat het over een Top 3-sticker waarmee je als creator je Top 3-accounts, plaatsen, muzieknummers, en zo voort kan aanduiden. 

Wat is het plan van deze nieuwe sticker?

Deel dit bericht op

Lees meer