Sociale Media Update: Instagram lanceert downloadfunctie voor Reels


 

Instagram lanceert eindelijk de downloadfunctie voor Reels

Herinner jij je onze update van 11 april nog? Toen vertelden we je over Instagram's plannen om een downloadfunctie voor Reels te ontwikkelen. Op dat moment was het nog onzeker of en wanneer deze feature beschikbaar zou zijn. Maar raad eens? Het is eindelijk zover! Instagram heeft nu officieel de langverwachte downloadfunctie voor Reels gelanceerd. Dit betekent dat je voortaan moeiteloos video's van andere creators kunt opslaan en delen, net zoals op TikTok en YouTube Shorts.

Hoe werkt het? Dat ontdek je hier 👈

YouTube beschermt creators en introduceert Thumbnail A/B-testen en een AI-dubbing tool!

YouTube blijft zich inzetten op de veiligheid en het succes van creators. Aan de ene kant worden er nieuwe maatregelen genomen om YouTube creators te beschermen tegen nepaccounts en fraude, waaronder het aanscherpen van het fanaccount-beleid. Maar dat is niet alles! Binnenkort kunnen YouTubers ook gebruik maken van A/B-testen voor hun thumbnails en een AI-dubbing tool.

Ben je benieuwd naar deze spannende updates?

AI op sociale media: Meta's Voicebox en LinkedIn's generatieve AI-posts

De AI-wereld blijft evolueren! Zowel Meta als LinkedIn kondigen een aantal spannende AI-ontwikkelingen aan. We starten met Meta's 'Voicebox', een AI-systeem dat tekst omzet in audio. En wat heeft LinkedIn in petto? Wel, ze experimenteren volop met generatieve AI-posts.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

TikTok breidt toegang tot 'TikTok Shops e-commerce programma' uit

Binnenkort opent TikTok de deuren naar het nieuwe TikTok Shops e-commerce programma! Na een succesvolle testperiode is TikTok nu bezig met het uitbreiden van de toegang tot deze nieuwe functie. Met TikTok Shops wordt het bekijken en kopen van producten in de app een fluitje van een cent. Jazeker, shoppen op TikTok wordt nog leuker en makkelijker.

Waar wacht je nog op? Ontdek het TikTok nieuws hier 📲

Deel dit bericht op

Lees meer