Sociale Media Update: Microsoft lanceert Copilot en sociale mediakanalen integreren AI


 

Microsoft lanceert Copilot

We stappen het jaar 2024 binnen en beginnen met een enorme knal. Eindelijk is Microsofts Copilot gearriveerd! Deze baanbrekende assistent verandert alles in de manier waarop we werken en communiceren. Het is gratis, gebruiksvriendelijk en zit boordevol slimme functies. Copilot kan zomaar je nieuwe digitale bondgenoot worden.

Ontdek hoe deze geavanceerde AI-tool je dagelijkse routine transformeert.

Het jaar waarin Meta inzet op AI en Reels

Ben je klaar voor het laatste nieuws van Meta? In 2024 zet deze sociale mediagigant vol in op AI en Reels. Ontdek hoe je altijd een stap voor blijft met de nieuwste innovaties. Van het overtreffen van TikTok met je eigen Insta Reels tot het transformeren van je Facebookgroepen met behulp van AI.

Benieuwd naar meer? Lees snel verder en ontdek wat er allemaal op je te wachten staat 🚀

Anti-Spam maatregelen, makkelijker livestreamen en nieuwste functies van Instagram

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op Instagram! Van geavanceerde maatregelen tegen spam, tot moeiteloos livestreamen en creatieve posts met Notes. Instagram blijft vernieuwen en introduceert een scala aan nieuwe functies. Maak je klaar voor de toekomst van jouw sociale media-ervaring.
 
 

X herintroduceert titels in ‘linkvoorbeelden’ en biedt voordelige optie voor adverteerders

Herinner jij je nog die tijd op Twitter wanneer 'linkvoorbeelden' duidelijke titels en korte beschrijvingen van artikelen toonden? Het gaf je een voorproefje van wat je kon verwachten voordat je op de link klikte. Wel, X heeft eindelijk geluisterd naar feedback en brengt de titels weer terug!

Ontdek dit en een interessant pakket voor kmo's die willen adverteren. Lees hier alle nieuwste updates over X.

LinkedIn zet een sprong voorwaarts met AI-gedreven onderwijs

Verken de AI-revolutie van LinkedIn in 2024! Versterk je carrièrevaardigheden met AI-gedreven coaching en gepersonaliseerde cursussen. LinkedIn brengt een avontuurlijke draai aan leren.

Zet een grote stap voorwaarts in je professionele groei met de innovatieve leertools van LinkedIn.

 

 

Deel dit bericht op

Lees meer