Sociale Media Update: Van Google's Bard uitbreiding tot Meta's advertentietools en meer


 

Chatbot Bard werkt samen met de Google apps

Wil je jouw Google apps nog slimmer maken? Maak dan kennis met Bard, de chatbot van Google die een flinke upgrade heeft gekregen en nu naadloos integreert met Google's eigen ecosysteem. 

Benieuwd? Dit is een update die je niet wilt missen!

Meta lanceert nieuwe advertentietools voor de feestdagen

Meta komt met een reeks nieuwe advertentietools speciaal voor de feestdagen. Van variabele campagnebudgetten tot nieuwe manieren om aankopen te stimuleren, Meta heeft het allemaal. 

Wil je optimaal profiteren van de feestdagen met je advertenties? Dan is dit je kans om helemaal bij te zijn!

WhatsApp schudt de boel op - Kanalen, avatars en geen reclame!

WhatsApp komt met enkele leuke updates: wereldwijde kanalen, videobellen met je avatar en nog steeds geen reclame. 

Ben jij een sportfan of een opkomende influencer? Dan zijn de nieuwe WhatsApp-kanalen echt iets voor jou. En voor die cameraschuwe dagen? Videobel gewoon met je avatar …

Wil je meer weten? Ontdek hier alle details.

Instagram lanceert een 'Following' Feed in Reels en breidt ‘Gifts’ uit

Twee gloednieuwe Insta-updates staan voor je klaar! We starten met de 'Following' feed in Reels. Voortaan kun je kiezen om enkel de nieuwste video's van je favoriete accounts te bekijken. Reels 'Gifts' is nu ook beschikbaar buiten de VS. Wil jij je waardering tonen aan top creators? Ja, dat kan met ‘Stars’. 

Wil je alle details weten, inclusief de kleine lettertjes? Lees dan hier verder. 👈

Betalen voor Twitteren? Een nieuwe ID-verificatie voor ‘X’ en meer

Twitter, nu bekend als 'X', zet de sociale mediawereld op z'n kop! Eerst de knaller: Twitteren is niet meer gratis?! Ja, je leest het goed, Elon liet deze aankondiging zo even los. Maar er is meer, 'X' rolt ook een nieuwe ID-verificatie uit voor Premium-gebruikers, waardoor je profiel een boost krijgt in geloofwaardigheid. En voor de stiekeme 'likers' onder ons: je kunt nu je 'likes' privé houden.

🤩 Ontdek hier meer over de veranderingen bij 'X'.

LinkedIn zet in op AI en Branded Content

LinkedIn komt met twee belangrijke updates die je niet wilt missen: een Branded Content Library en geavanceerde AI-tools in Sales Navigator. Deze features maken het platform nog interessanter voor content creators, merken en sales professionals. 

Klik hier als je wil mee zijn met de laatste LinkedIn-trends.

Snapchat blijft groeien in Nederland

Snapchat is in Nederland hotter dan ooit met maar liefst 5 miljoen actieve gebruikers per maand! En nee, het zijn niet alleen tieners die de app gebruiken. Nederlanders beschouwen Snapchat duidelijk als ‘the-place-to-be’ om in contact te blijven met vrienden en familie. 

Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Deel dit bericht op

Lees meer