Sociale Media Update: Instagram Threads verovert gebruikers


 

Instagram Threads verovert 100 miljoen gebruikers, maar stuit op privacy en juridische obstakels

Heb je het al gehoord? Instagrams nieuwste sensatie, Threads, heeft in slechts vijf dagen maar liefst 100 miljoen gebruikers weten te bereiken!

Hiermee verbreekt deze trendy Twitterkloon het record van ChatGPT. Geweldig nieuws, toch? Maar er zijn nog wel een paar hobbels op de weg. Want helaas is Threads op dit moment nog niet beschikbaar in de EU. 

Waarom niet? Dat ontdek je hier 

LinkedIn update: Het algoritme in beweging

LinkedIn heeft vorige week een grote update doorgevoerd in zijn algoritme. En geloof ons, je wilt op de hoogte zijn van deze laatste ontwikkelingen.

We hebben allemaal die overvloed aan niet-professionele en irrelevante content gezien die onze feeds overspoelde. Maar maak je geen zorgen, LinkedIn heeft hier iets aan gedaan!

Dit nieuws gaat jouw LinkedIn-strategie flink door elkaar schudden. Neem een kopje koffie en lees verder.

Meta's nieuwste inzichten: slimmere Feeds en een eigen Appwinkel

Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram, heeft enkele geweldige updates en plannen aangekondigd die je absoluut niet wilt missen. 

Zo gebruikt Meta AI om te bepalen welke berichten in onze feeds verschijnen. Maar ze gaan nog een stap verder en willen ons meer inzicht en controle geven over wat we te zien krijgen. En alsof dat nog niet genoeg is, kondigen ze ook aan dat ze binnenkort hun eigen appwinkel lanceren. 

Benieuwd naar de details? Lees snel verder!

WhatsApp brengt HD-video's en slimme stickers naar je chats

Binnenkort kun je kwaliteitvideo's versturen via de WhatsApp chat. Met een HD-knop kun je video's in 608 x 1.296 pixels verzenden, wat een veel betere kwaliteit is dan de standaardinstellingen. Daarnaast komt WhatsApp ook met slimme stickersuggesties. 

Hoe werkt het? Ontdek hier het WhatsApp nieuws

Van nieuwe limieten tot spannende updates - Wat is er gaande bij Twitter?

Wow, wat gebeurt er de laatste tijd toch allemaal op het Twitter platform. Van limieten op tweets lezen tot spannende veranderingen in TweetDeck en geweldige spraak- en videofuncties in DM's - Twitter staat op zijn kop! 

Wil je alle details weten? Duik dan met ons mee en lees hier wat er aan de hand is. 🐦

Snapchat+ breekt records: 4 miljoen abonnees binnen één jaar

Deze week springt ook Snapchat+ in het oog. Binnen slechts één jaar hebben ze maar liefst 4 miljoen betalende abonnees weten te werven. En dat is absoluut indrukwekkend!

Maar je vraagt je misschien af: "Is 4 miljoen niet een klein aantal in vergelijking met het totale aantal gebruikers van Snapchat?"

Ontdek het antwoord hier 👈

Deel dit bericht op

Lees meer