Sociale Media Update: Praat en deel foto’s met ChatGPT


Praat en deel foto’s met ChatGPT

ChatGPT kan nu niet alleen praten, maar ook 'zien'! Spreek je ideeën uit en laat ChatGPT de rest doen. Maak een foto van een complexe grafiek of de inhoud van je koelkast, en ChatGPT helpt je verder. Veilig en binnenkort beschikbaar voor ChatGPT Plus en Enterprise gebruikers. 

Benieuwd naar meer? Lees verder!

OpenAI zit niet stil - Van DALL.E 3 tot Bing

Het is niet alleen ChatGPT die spannende nieuwe mogelijkheden krijgt. OpenAI komt ook met DALL.E 3 en Bing krijgt een ferme upgrade. 

DALL.E 3 maakt je creatieve projecten makkelijker en Bing wordt jouw persoonlijke shopassistent. Wil je er alles over weten? Ontdek dan hier meer!

Sociale media in combinatie met AI, een nieuwe wereld van labels en bots

TikTok zet een nieuwe stap in transparantie met labels voor AI-gegenereerde content. Tegelijkertijd zien we een toename van AI-bots die zowel kansen als uitdagingen bieden. 

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze nieuwe regels om ethisch en effectief te navigeren in deze digitale wereld. Benieuwd naar de nuances? Duik dieper in het volledig artikel!

TikTok en Google gaan samenwerken

TikTok en Google zijn in gesprek voor een spectaculaire samenwerking. Het doel? Een naadloze integratie tussen zoeken en ontdekken via een TikTok-knop die rechtstreeks leidt naar Google. 

Wil je het fijne ervan weten? Lees dan hier de volledige scoop!

Meta wil jongeren bereiken met bots en breidt hun verificatieprogramma uit

Meta is druk bezig met innoveren. Ze willen niet alleen de jongere generatie aanspreken, maar ook de zakelijke wereld. Hoe dan? Met AI-chatbots en betaalde verificatieprogramma's.

Deze innovaties kunnen de manier waarop we communiceren en zakendoen op sociale media veranderen. Benieuwd? Check het hier 👈

Creëer meerdere Facebook-profielen

Facebook zet een nieuwe stap in personalisatie: je kunt nu tot vier extra profielen aanmaken. Elk met een eigen gebruikersnaam en feed. 

Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor personalisatie, maar er zijn ook zorgen over mogelijk misbruik. Geïnteresseerd in de details? 

De oudere Belgische generatie blijft actief op Facebook

Denk jij 'Facebook is passé'? Dan heb je het mis! Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk in België. En ja, het aantal gebruikers is zelfs gestegen. Maar let op, het publiek is wel ouder. De gemiddelde leeftijd ligt namelijk boven de 43. Dus, jong of oud, Facebook blijft een kracht om rekening mee te houden in België.

Benieuwd naar meer? Nadja gaat er dieper op in 👈

WhatsApp zegt vaarwel tegen oude smartphones en omarmt de iPad

WhatsApp trekt de stekker uit de ondersteuning voor oudere Androidsmartphones en maakt de langverwachte sprong naar de iPad. Daarnaast wordt de beveiliging opgeschroefd met de introductie van passkeys. 

Benieuwd naar de details? Duik er samen met ons in!

X - Circles verdwijnt en bellen wordt exclusief!

Zeg maar dag tegen Circles! X, voorheen Twitter, zegt dag tegen deze functie op 31 oktober. Bovendien lanceert X audio- en videogesprekken exclusief voor Premiumabonnementen. 

Waarom deze exclusiviteit? 🤔

YouTube Create: De nieuwe app die je helpt om video's te maken met een vleugje AI

YouTube Create is niet zomaar een videobewerkingsapp. Het biedt AI-gestuurde tools die je helpen van concept tot creatie. Of je nu een beginner bent of een ervaren videomaker, met deze app zet je stappen vooruit. 

Klaar voor de volgende stap in videocreatie? Ontdek alles over YouTube hier!

Deel dit bericht op

Lees meer