menu
close_24px

Sociale Media Update: Focus op veiligheid, personalisatie en AR.


De impact van Augmented Reality brillen op sociale mediamarketing

Ben jij een liefhebber van technologische snufjes? Houd je dan goed vast, want dit jaar staat de AR-revolutie voor de deur. Ja, grote spelers zoals Meta, Apple en Snapchat zijn bezig om de toekomst van digitale marketing vorm te geven met hun baanbrekende AR-brillen.

Benieuwd? Ontdek hier hoe AR-brillen het spel gaan veranderen, van unieke klantbelevingen tot interactieve content 👓

Van persoonlijke assistentie tot gespecialiseerde oplossingen, AI’s nieuwste innovaties

Bekijk deze indrukwekkende AI-ontwikkelingen: van Copilot's schermuitleg tot de lancering van de GPT-Store en Teamfunctie. AI is niet te stoppen! Deze week delen we drie boeiende updates die je digitale leven volledig zullen veranderen.

Copilot leest je scherm, ChatGPT daagt Google Assistent uit en GPT-store en ChatGPT Team werden zonet uitgerold. Ben je benieuwd naar meer? Ontdek hier onze nieuwste AI-updates 🤖

Meta werkt aan veiligere sociale media voor tieners

Maak je je weleens zorgen over de inhoud die tieners te zien krijgen op Instagram en Facebook? Dan hebben we interessant nieuws voor je! Meta, het bedrijf achter deze populaire apps, neemt de veiligheid op sociale media serieus.

Benieuwd naar de maatregelen die ze nemen om Instagram en Facebook veiliger te maken voor onze jongeren? Ontdek hier wat deze veranderingen betekenen.

Instagram vernieuwt: nieuwe features voor meer samenwerking en expressie

Nieuwe Instagram-updates in aantocht! Ben jij klaar om je Instagram-kanaal een boost te geven? Ontdek dan de nieuwste tools waarmee je ‘Collecties' kunt delen en Stories kunt maken die alleen zichtbaar zijn voor vrienden.

Deze nieuwe functies zijn perfect voor iedereen die zijn passies wil delen of creatief wil samenwerken. Benieuwd hoe je deze tools kunt gebruiken? Leer hier hoe ze werken!

WhatsApp geeft kleur aan je chat met de nieuwe thema-opties op iOS

WhatsApp komt met een kleurrijke verrassing voor iOS-gebruikers! Binnenkort worden nieuwe thema-opties uitgerold en dit is echt supercool! Zeg maar dag tegen die standaard groene kleur en verwelkom nieuwe kleuren zoals blauw, wit, roze en paars. Deze kleine verandering zal een groots verschil maken in de uitstraling van je app. Het voelt alsof je jouw digitale huiskamer een frisse make-over geeft!

Kies je favoriete kleur en maak je chats persoonlijker dan ooit tevoren. Benieuwd naar hoe het eruitziet en wanneer je het kunt gebruiken? 👈

 

TikTok op je tv, een marketingkalender en online shoppen

Zet je schrap voor een jaar vol innovaties! TikTok brengt enkele veranderingen aan die het platform nog dynamischer maken. Van een handige marketingkalender tot grote vooruitgang in e-commerce, TikTok is vastbesloten om zowel gebruikers als adverteerders te verrassen.

Ontdek hier hoe TikTok je kan ondersteunen en laat je verrassen door de nieuwe mogelijkheden!

De 'everything app' strategie van X

X heeft grote ambities om zijn platform te innoveren en te verbreden. Met een scala aan nieuwe initiatieven, van het faciliteren van werkgelegenheid tot het aanbieden van exclusieve content, laat X zien dat het meer wil zijn dan alleen een sociaal netwerk.

Het is tijd om afscheid te nemen van Twitter als sociaal mediakanaal en X als 'everything app’ te verwelkomen.

Lees hier meer over hoe X deze strategie uitbouwt 🏗️

 

 

Share this article on