Sociale Media Update: Interactie op Instagram - Threads in EU - TikTok ondersteunt muzikanten

 

Snapchat innoveert met digitale make-up en cadeau abonnementen

Snapchat verrast ons opnieuw! Altijd al gewild dat jouw digitale zelf net zo hip en trendy is als in het echte leven? Of zoek je een uniek en innovatief geschenk voor je vrienden die dol zijn op social media? 

Ontdek hoe je jouw digitale zelf kunt transformeren met Snapchat's nieuwste Bitmoji make-up drop en maak je klaar om Snapchat+ cadeau te doen deze kerst! 

Lees hier de strategische beweegredenen achter deze updates.

Meta splitst Facebook Messenger en Instagram

Meta maakt een onverwachte zet! Ze gaan stoppen met het sturen van berichten tussen Facebook Messenger en Instagram. Wow, dit is echt een vreemde stap. En wat betekent dit voor jou? Hoe kun jij je strategie hierop aanpassen?

Mis niets en lees de scope in ons Meta overzichtsblog.  

Van Instagram 'Hype' in Stories tot Threads in Europa!

Er bruist iets nieuws op Instagram. Heb je al gehoord van de nieuwe 'Hype' optie in Stories? En wat dacht je van Threads, dat eindelijk naar Europa komt? Ja, je leest het goed! Duik samen met ons in de Insta-updates van deze week. 
 
 

WhatsApp introduceert het delen van hoge kwaliteit media en werkt aan eenmalige foto’s

WhatsApp blijft inzetten op kwaliteit en privacy. Voortaan kun je als iOS-gebruiker kwaliteitvolle media delen via de app. Maar er is meer! Ken je de magie van eenmalige foto’s al? 

Benieuwd naar hoe je deze functies gebruikt? Lees dan verder. 

X lanceert KMO-advertenties en het delen van community posts

Wow, er gebeurt opnieuw van alles bij X! Na wat controversiële uitspraken van Elon Musk, zijn heel wat grote merken gestopt met adverteren. Maar X introduceert een oplossing. Ontdek hoe ze zich richten op KMO’s voor advertenties. 

En er is meer! Want voortaan kun jij als Twitteraar je community posts delen met al jouw volgers.

Benieuwd? Vind hier alle ins en outs terug over X.

TikTok en ByteDance zetten in op muzikanten en AI

Zowel TikTok als ByteDance bieden ons enkele interessante nieuwe features aan! Ben je muzikant? Ontdek dan TikTok's 'Artist Accounts' – jouw digitale podium om op te schitteren. 

En voor de techneuten onder ons, ByteDance introduceert AI-chatbots. Maak je eigen ChatGPT-achtige bots, aangepast aan jouw merk. Een revolutionaire stap in klantenservice! 

Ontdek hier alle details. 

Pinterest zet stap naar inclusiviteit met 'Body Type Ranges' tool

Pinterest zet de stap naar inclusiviteit met een nieuwe tool, de 'Body Type Ranges' tool. Zoek je naar mode en huwelijksideeën die echt bij je passen? Met deze functie maakt Pinterest een grote sprong voorwaarts in het representatief en toegankelijk maken van mode en huwelijksideeën. 

Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder!

 

Deel dit bericht op

Lees meer