Sociale Media Update: vaarwel aan de LinkedIn ‘Creator Mode’ en hallo AI-gedreven netwerken!


Tools voor ouders op sociale media zijn niet populair

Wist je dat slechts een schamele 4% van de jonge Snapchatters momenteel onder toezicht staan van hun ouders? Deze ontdekking is zorgwekkend en benadrukt de dringende behoefte aan meer zichtbaarheid en gebruiksvriendelijke sociale mediatools voor ouders.

Het wordt dus hoog tijd dat grote sociale mediagiganten zich meer inspannen om ouders te informeren en het gebruik van deze tools te vergemakkelijken. Benieuwd? Lees er hier meer over 👈

 

Facebook is 20 jaar en Meta groeit en blijft innoveren met betere inzichten

Met meer dan 3 miljard gebruikers werd Facebook zonet 20 jaar. En het is geen verrassing dat het platform blijft groeien en innoveren. Van Meta die de regels voor Facebookgroepen aanpast tot een spannende nieuwe advertentie feature genaamd 'Engaged-view'. Ontdek hier Meta's nieuwste analysetool in de advertentiewereld!

 

Instagram werkt aan een preview van je feed en de explosieve groei van Threads

En natuurlijk blijft Instagram niet achter. Met de nieuwe 'Show Preview' testfunctie kunnen gebruikers direct zien hoe een foto of video eruitziet op hun profiel voordat ze het delen. Bovendien heeft Threads inmiddels meer dan 130 miljoen actieve gebruikers.

Wil je meer weten? Lees dan zeker verder en ontdek de details 👀

 

Volgens WhatsApp gaan veiligheid en stijl hand in hand

WhatsApp is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe beveiligingsfunctie genaamd 'chatvergrendeling' voor WhatsApp Web. Met deze functie kun je jouw gesprekken op een veilige manier beschermen door middel van een pincode, wachtwoord of goedkeuring via je smartphone. Daarnaast krijgt WhatsApp Web ook een nieuw en fris design, compleet met een handige zijbalk voor snelle navigatie, een modern kleurenpalet en een verbeterde donkere modus.

Wil je graag meer details? Ontdek hier alles over deze nieuwe functie.

 

Vaarwel aan de LinkedIn ‘Creator Mode’ en hallo AI-gedreven netwerken!

LinkedIn neemt afscheid van de 'Creator Mode' en verwelkomt AI-gedreven netwerken! Wow, is het echt waar dat LinkedIn de 'Creator Mode' uitzwaait? Geen zorgen, de handige functies blijven beschikbaar voor iedereen. Met meer dan een miljard leden zorgt LinkedIn ervoor dat iedereen een gepersonaliseerde ervaring krijgt.

En natuurlijk investeert LinkedIn ook volop in AI! Ben je benieuwd naar hun twee nieuwste feeds, namelijk 'Groei' en 'Catch-Up'?

Het platform staat alvast klaar met enkele unieke tools om je professionele merk op te bouwen en nieuwe connecties te smeden.

 

Van Google's Gemini tot de strijd tegen nepnieuws

Google, Meta en OpenAI hebben weer spannende updates te delen. Van een nieuwe naam voor Google Bard tot intelligente tools die je muzikale meesterwerken tot leven brengen. En laten we de samenwerking tussen Open AI en Meta niet vergeten, die zich samen inzetten in de strijd tegen nepnieuws.

De toekomst ziet er buitengewoon slim uit, met innovatieve ontwikkelingen op komst! 🤖

 

Stap in de kleurrijke wereld van YouTube

YouTube blijft voortdurend vernieuwen en experimenteren om gebruikers de ultieme ervaring te bieden. Op dit moment testen ze een spannende nieuwe functie waarmee je video's kunt bekijken in jouw favoriete kleurpalet.

Of je nu behoefte hebt aan een energieboost of juist wilt ontspannen, YouTube past zich volledig aan jouw wensen aan. Deze kleurrijke feeds zullen je kijkervaring op het platform versterken en zorgen voor een unieke en persoonlijke beleving.

Duik hier dieper in om er niet iets meer over te ontdekken.

 

Snapchat als alternatief voor de sociale media vermoeidheid? 

Voel je soms dat sociale media meer draait om het verzamelen van likes dan om echt verbinding maken? De constante druk om elk moment perfect te presenteren en de overweldigende hoeveelheid desinformatie kunnen vermoeiend zijn. Het is dan ook geen verrassing dat velen van ons op zoek zijn naar een moment van rust. Precies daarom gaat Snapchat tegen de stroom in. Hoe? In de bovenstaande context heeft Snapchat onlangs een nieuwe reclamecampagne gelanceerd.

Benieuwd naar hun visie?

 

Deel dit bericht op

Lees meer