Sociale Media Update: Open digitale ecosystemen en innovaties voor onze gebruikerservaring

 

Is de toekomst van sociale media 'open digitale ecosystemen'? 

Meta en Google geven de toekomst van sociale media en digitale communicatie vorm met hun initiatief voor 'open digitale ecosystemen'! Een wereld waarin je favoriete platformen naadloos samenwerken, staat voor de deur. 

Benieuwd? Bereid je voor op een ervaring waarin delen en communiceren tussen verschillende apps en diensten, makkelijker dan ooit wordt. 

Een nieuw tijdperk waarin Meta vernieuwt met end-to-end encryptie en AI-creativiteit

Ontdek de toekomst van digitale communicatie met Meta's nieuwste updates! Van end-to-end versleuteling in Messenger, die jouw gesprekken beschermt, tot de innovatieve 'Imagine' tool die je ideeën omzet in kunstwerken. 

Foutjes in berichten? Corrigeer ze binnen 15 minuten. En als je inspiratie zoekt voor je volgende avontuur, laat Meta's AI Reels voorstellen die je keuzes verrijken. 

Stap binnen in een meer veilige, persoonlijke en creatieve online wereld!

Instagram lanceert 'Flipside', een nieuwe podcast en een apart domein voor Threads

Instagram springt naar meer persoonlijke en boeiende online interacties! Met de lancering van 'Close Friends Only', een exclusieve podcast met beroemdheden, geeft Instagram je een kijkje in de wereld van je idolen. 

Plus, met 'Flipside' kun je jezelf op een spontanere manier uitdrukken bij je vrienden. En voor de sociale mediastrategen onder ons, maakt een nieuw domein voor Threads het volgen van jouw digitale impact makkelijker dan ooit. 

Benieuwd? Ontdek hier alle Instagram-updates. 
 

Pinnen, filteren en delen op nieuwe manieren met WhatsApp

Ontdek hier de nieuwste features van WhatsApp. Want, jazeker, ze gaan onze chatervaring nog beter maken! Van het vastpinnen van belangrijke berichten tot handige chatfilters op iOS, WhatsApp zorgt ervoor dat je nooit meer verdwaalt in je berichtenstroom. En het wordt nog beter: deel binnenkort je WhatsApp Status rechtstreeks op Instagram en Facebook. 

Blijf op de hoogte over de nieuwste WhatsApp-updates. 

Snapchat+ lanceert creatieve AI-functies

Snapchat+ overstijgt de grenzen van je creativiteit! Met deze nieuwe AI-tool maak je in een handomdraai unieke visuals, gewoon met tekstprompts. Doe mee met vrienden in de 'Dreams'-functie voor het creëren van collab designs. 

Deze laatste Snapchat+ updates beloven meer plezier en een diepere connectie met je netwerk. Mis je kans niet en maak deel uit van deze innovatieve ervaring.

LinkedIn zet in op nieuwsbrieven en contentcreators

Verhoog je impact op LinkedIn met de nieuwste tools en inzichten! Ontdek hoe je met de verbeterde nieuwsbrieffunctie en de 'Guide to Creating' je content op LinkedIn naar een hoger niveau tilt. Of je nu een doorgewinterde LinkedIn-gebruiker bent of net begint, deze updates bieden krachtige mogelijkheden voor iedereen. 

Lees hier over de nieuwste functies om jouw LinkedIn te optimaliseren. 

TikTok is de eerste niet-gamer app met $ 10 miljard aan uitgaven

Ontdek de spectaculaire groei van TikTok! Als eerste niet-gamer app bereikt TikTok een indrukwekkende mijlpaal van $10 miljard aan consumentenuitgaven. Deze trendsetter in sociale media blijft innoveren en groeien, wat belooft voor de toekomst. 

Mis niets en lees hier meer over TikTok.

Google stapt groot in AI met Gemini. De nieuwe concurrent van ChatGPT

Ontdek de toekomst van artificiële intelligentie met Google's Gemini! Dit baanbrekende AI-taalmodel belooft de interactie tussen mens en technologie te transformeren. Met geavanceerde mogelijkheden en versies voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik, zet Gemini de nieuwe standaard in AI. 

Benieuwd? Lees dan zeker verder. 

X innoveert met nieuwe zoekfunctie voor bookmarks en video in Spaces

Duik in de nieuwste innovaties van X! Met de nieuwe zoekfunctie voor bookmarks wordt het navigeren in de app een fluitje van een cent. Plus, bereid je voor op een revolutie in Spaces met de toevoeging van video. 

Lees meer over X's verbeterde gebruikerservaring.

 

Deel dit bericht op

Lees meer