menu
close_24px

Sociale Media Update: Bewerk binnenkort WhatsApp-berichten

 

Bewerk binnenkort WhatsApp-berichten

Via het 'WhatsApp bètaprogramma' heeft de app haar nieuwste versie gelanceerd. Daarmee zal het als gebruiker mogelijk zijn om berichten te bewerken als ze al verstuurd zijn. Een functie die al langer wordt aangevraagd door zowat alle users van de berichtendienst. Gedaan met typo's, gedaan met impulsieve berichten. Bewerken maar!

Wanneer mogen we die update verwachten?

Videochat met maximum 32 mensen in WhatsApp

Videochatten, we doen het allemaal. Zij het professioneel, meer in de privé-sfeer, of gewoon tijdens het wandelen over straat om snel iets te bespreken. Nu is het nog zo dat dat mogelijk is met maximum 8 mensen maar dat wordt binnenkort uitgebreid naar maar liefst 32 deelnemers. Het is de CEO Mark Zuckerberg die dat nieuws zelf heeft aangekondigd. 

Wat weten we al?

Geen ongewenste berichten meer op Instagram

Instagram maakt het binnenkort mogelijk om een nieuwe filter toe te voegen binnen jouw Instagram DM's. Die zorgt ervoor dat alle vormen van naaktbeelden automatisch geblokkeerd worden door de app. Daarmee wil de Meta-applicatie een einde maken aan ongewenste beelden waar veel gebruikers last van hebben. 

Moet je die filter inschakelen?

Binnenkort krijg je via DM's een waarschuwing van posts

Terwijl ze volop zoeken naar nieuwe manieren om relevant te blijven, experimenteren ze er bij Instagram op los. Zo zijn ze bezig met een nieuwe functie die het mogelijk maakt om waarschuwingen te krijgen van posts via jouw DM's. Een update die er zeer 'spamy' uit kan zien. Dus vraagt de community zich af of dit een optie is die je kan in-of uitschakelen, en eventueel kan activeren bij beperkte accounts.

Gaat dat ook mogelijk worden?

Wissel makkelijk tussen Facebook en Instagram-accounts

In de bureaus van Meta zijn ze momenteel bezig om de apps van het moederbedrijf gebruiksvriendelijker te maken. Zo introduceren ze binnenkort het Accounts Center. Daarmee moet het mogelijk worden voor de gebruikers om makkelijker te wisselen tussen de verschillende accounts. De functie zal zowel beschikbaar zijn voor Android, Apple en in de browser.

Hoe werkt dat dan?

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Share this article on