SOCIALE MEDIA UPDATE: CLUBHOUSE

LEES AL HET NIEUWS OVER CLUBHOUSE HIER

Sociale media veranderen continu. Volg hier de laatste updates. Hier lees je elke nieuwe functie die Clubhouse aankondigt.

12 APRIL

BINNENKORT SPEEL JE SPELLETJES IN DE APP

De app is begonnen met het testen van spelletjes in Rooms van de app. Gebruikers zullen hierdoor spelletjes kunnen spelen binnen Clubhouse. Het eerste spelletje zal vragen bevatten om het ijs te breken tijdens een gesprek met andere gebruikers. Met deze spelletjes wil Clubhouse zich verder onderscheiden van de tools, knoppen en updates dat het gebaseerd heeft op andere apps.

Elk spel zal je kunnen activeren via de set-up van een nieuwe room in de app. De functie zit momenteel al in een testfase bij zowel Android-als IOS-gebruikers.

Wanneer deze update officieel uitgerold wordt, is nog niet bekend.

DONKERE MODUS MOGELIJK OP CLUBHOUSE

Het live-audioplatform Clubhouse heeft deze week de update aangekondigd dat de donkere modus binnenkort ondersteund zal worden voor zowel IPhone-als Android-gebruikers. Zo zal de gebruiker de interface van de app binnenkort kunnen veranderen naar een donkere modus.

Volgens de makers van de app is het lang aangevraagde update bij de fans. Daarom zijn ze des te tevreden met de release ervan. De werking van de app blijft volledig gelijk aan die voor de update. Enkel het uitzicht van de app zal dus veranderen.

Wanneer deze update realiteit zal worden, is nog niet bekend.

28 FEBRUARI

CLUBHOUSE VOEGT CHATFUNCTIE TOE

Clubhouse, ken je de audio-only-app nog die begin vorig jaar razend populair werd. Die populariteit willen ze graag terug, en daarom werken ze momenteel aan een update. Clubhouse is nu bijvoorbeeld bezig met de ontwikkeling van een chatfunctie binnen de app. Zo kan wie niet niet wil praten in een live gesprek toch deelnemen door te chatten.

Dat lijkt misschien wat tegenstrijdig voor een app die zichzelf graag beschrijft als de audio-only-tool. Toch is het een veelgevraagde toevoeging bij de community die vandaag de dag nog actief is op de tool. De chatfunctie blijft optioneel, iedereen die gewoon wil deelnemen aan het gesprek door te babbelen, kan dat nog altijd doen. Dan hoef je de chatfunctie voor jezelf niet te activeren. Voor alle anderen is er een alternatief.

LEER 1 dag GRATIS over sociale media in SOMEFLEX

Deel dit bericht op

Lees meer