Sociale Media Update: op welke tijden post je het best?

 

 

 

Sprout Social onderzoekt de beste tijden om te posten

In de dynamische wereld van social media draait alles om timing. Het plaatsen van berichten op het juiste moment: het maakt hét verschil tussen een post die verdrinkt in de massa en een post die viraal gaat. Maar hoe weet je nu wanneer die magische momenten zijn?

Nadja ploos het recente onderzoek van Sprout Social uit en vertelt je er alles over.

OpenAI breidt mogelijkheden uit voor betalende klanten

OpenAI heeft besloten om betalende klanten toegang te geven tot nieuwe functies, waaronder plug-ins en een browsende versie van hun chatbot. Deze uitbreiding biedt meer mogelijkheden en flexibiliteit in het gebruik van ChatGPT. Als gebruiker kun je in de instellingen aangeven dat je deze bèta-functies wenst uit te proberen. 

Houd onze OpenAI update hier in de gaten 👀

LinkedIn stopt met het meetellen van inactieve en beperkte accounts in statistieken

Merkte je een daling in je LinkedIn-volgers op? Dan is dit waarschijnlijk de reden: vanaf nu rekent LinkedIn inactieve of beperkte accounts niet langer mee in de statistieken. Dit betekent dat je een nauwkeuriger beeld krijgt van je werkelijke volgers en connecties op het platform. 

Hoezo? Ontdek hier het nieuws 👈

Twitter beveiligt privéberichten met versleuteling

Goed nieuws! Gebruik je Twitter voor zakelijke communicatie? Dan worden jouw Twitter-privéberichten vanaf deze week extra beveiligd met versleuteling. Toch maken we graag een kleine kanttekening. Want, je geniet alleen maar van deze nieuwe functie als je betalende Blue-abonnee bent.

Twitter wil audio- en videogesprekken aanbieden

Musk laat doorschemeren dat voicechats en videochats binnenkort mogelijk zullen zijn op het platform. Wanneer precies? Dat is jammer genoeg nog niet bekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier

Pinterest vereenvoudigt het maken van pins en voegt links toe aan alle pins

Pinterest maakt het nu nog gemakkelijker om pins te maken. Alle functies die vroeger alleen beschikbaar waren voor bepaalde ‘Pin-formaten’ of gebruikers met een zakelijk account, zijn nu samengevoegd in één handige stroom. Maar het grootste nieuws is dat je nu links kunt toevoegen aan alle afbeeldingen en video's in de app. 

Wat betekent dit concreet voor jou?

TikTok lanceert nieuwe muziekhub voor trending artiesten

TikTok lanceert nieuwe muziekhub in de app om opkomende artiesten in de schijnwerpers te zetten. TikTok blijft nieuwe tools ontwikkelen om de waarde voor muzikanten te vergroten, en nu is er de #NewMusic hub. 

Lees hier meer 🤓

Deel dit bericht op

Lees meer