Sociale Media Update: Van Twitter naar X


 

Van 'Blauwe Vogel' naar X: de gedaanteverwisseling van Twitter

Zet je schrap, want Elon Musk’s visie komt eindelijk tot leven. Twitter, het platform dat we allemaal kennen en liefhebben (of haten) voor zijn blauwe vogel en 280 tekens, heeft een metamorfose ondergaan.

Het tjilpen is vervangen door een mysterieus 'X'. Ja, je leest het goed, Twitter is nu 'X'. En dat is niet alles, 'X' komt met enkele spannende nieuwe aanpassingen.

Benieuwd naar meer informatie over deze transformatie? Lees dan hier verder

TikTok schudt de boel op: nieuwe ontwikkelingen en functies

TikTok, het platform dat ons verslaafd houdt met verticale videocontent, heeft een paar verrassingen voor ons in petto. Zo dagen ze Twitter uit met de introductie van tekstposts, introduceren ze specifieke updates voor EU-gebruikers en verplichten ze AI-labels.

En dat is nog niet alles! TikTok zet, net als Meta, in op veiligheid en introduceert 'passkeys' voor iOS-gebruikers. 

Klinkt dit spannend? Lees verder, spring hier op de TikTok-trein.

Instagram's nieuwe features: een diepgaande blik op Threads, Reels en generatieve AI

Heb je het gevoel dat je achterloopt op de nieuwste Instagram-trends? Geen zorgen, we hebben alles wat je moet weten op een rijtje gezet.

Ontdek de uitdagingen van Threads, hoe Instagram je DM's veiliger maakt en hoe de nieuwe Reel-functie en muziek je posts een boost geven. En ja, natuurlijk is er meer! Instagram blijft evolueren, en wij zijn er om je op de hoogte te houden. 

Klaar om verder te lezen? Klik en ontdek!

WhatsApp maakt sprongen in gebruikerservaring en veiligheid

Stel je voor dat je met iedereen kunt chatten, ja, echt iedereen … En daar blijft het niet bij. Van het introduceren van ‘reacties in community's’ tot het ‘beveiligen van je app met één vingerafdruk’, WhatsApp is hard aan het werk om onze gebruikerservaring te verbeteren. 

Benieuwd naar meer? Ontdek hier hoe WhatsApp de manier waarop we communiceren transformeert. 

Meta's Mijlpalen: 3 miljard gebruikers en innovatieve video- en datafuncties

Heb je het al gehoord? Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft onlangs een reeks indrukwekkende aankondigingen gedaan die de toekomst van het sociale mediaplatform vormgeven.

Van een ongelofelijke gebruikersgroei tot het introduceren van geavanceerde video- en datafuncties, het bedrijf blijft innoveren en zich aanpassen aan het veranderende digitale landschap.

Hier is wat je moet weten om voorop te blijven lopen …

Van ChatGPT op Android tot Bing Chat's uitbreiding

De wereld van AI staat nooit stil en deze maand is daar geen uitzondering op. Van ChatGPT, dat eindelijk beschikbaar is voor Androidgebruikers, tot Open AI's GPTBot die de grenzen van wat mogelijk is, verlegt.

Deze zomer blijven de updates en technologische ontwikkelingen niet stilstaan. Wat een spannende tijd voor zowel sociale media als AI. 

Duik je samen met ons in de details?

Externe YouTube-links en TikTok-achtige Shorts

YouTube komt met enkele knallende updates! Voeg nu tot 14 externe links toe aan je profiel, compleet met stijlvolle iconen. Muzikanten en lesgevers, jullie nieuwste hits en cursussen krijgen een speciale "Releases" tab. Ervaar het gemak van 'Stable volume', ontdek AI-gedreven samenvattingen voor Premium-leden en duik in de vernieuwde YouTube Shorts.

Het valt op: sociale mediakanalen blijven niet stil zitten! Ontdek hier de nieuwste YouTube features.

LinkedIn’s record engagement, verbeterde functies en AI-gestuurde ‘LinkedIn Coach’

Ook LinkedIn zit niet stil en blijft innoveren. Als jij je LinkedIn-strategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit hét moment. Met gloednieuwe functies en updates, van een AI-gestuurde 'LinkedIn Coach' tot verbeterde tools voor werkzoekenden, is er voor ieder wat wils.

Wil je weten hoe je deze functies in je voordeel gebruikt?

Lees snel verder en ontdek de nieuwste LinkedIn updates.

Snapchat lanceert 3D Bitmoji

Snapchat tilt de Bitmoji naar een hoger niveau met een levendige 3D make-over. Deze update gaat verder dan alleen uiterlijk; het is een duik in de toekomst van digitale personalisatie en de opkomende Metaverse.

Ontdek hoe deze vernieuwing de manier waarop we onszelf online presenteren, verandert. Benieuwd? Klik hier om het volledige verhaal te ontdekken.

Deel dit bericht op

Lees meer