Sociale Media Update: Breng verwijderde berichten terug in WhatsApp

Sociale Media Update: Breng verwijderde berichten terug in WhatsApp

WhatsApp zet stappen

Breng verwijderde berichten terug in WhatsApp

Sinds een tijdje is het mogelijk om WhatsApp-berichten te verwijderen. Toch roept deze functie ook enkele problemen op. Zo verwijder je als gebruiker af en toe een bericht dat je achteraf gezien toch gewoon wilde laten staan. Maar dat wil en gaat WhatsApp in de toekomst aanpakken.

Lees hier hoe.

Meta breidt uit

Messenger wordt overzichtelijker

Bij Meta gaan ze binnenkort inspelen op de stijgende populariteit van video-en audiogesprekken op Facebook Messenger. Sinds de coronapandemie zijn we allemaal massaal meer beginnen online bellen. Met en ook zonder videoverbinding. En dat laat Meta niet zomaar passeren. Zo willen ze er extra op inzetten.

Ontdek de nieuwe knop hier.

Facebook & Instagram Reels worden uitgebreid

In de hoofdkantoren van Meta zitten ze duidelijk niet stil. Naast de toevoeging van de 'Gesprekken'-knop werken ze op het departement Reels ook aan nieuwe creatieve mogelijkheden voor de gebruikers. Zo willen ze in de nabije toekomst een aantal interessante tools uitrollen.

Hier vind je welke tools dat zijn.

Instagram of TikTok?

Maak 3 posts of Reels vast aan jouw feed

Dat TikTok en Instagram elkaar graag achterna gaan, dat is een publiek geheim. En nu wil het toeval dat ze dat nog maar eens bewezen hebben. Zo maakt Instagram het vanaf nu mogelijk om 3 posts of Reels vast te maken, bovenaan jouw feed. Net zoals we dat kennen vanop.... TikTok. De optie bestaat & is te gebruiken voor en door iedereen. Probeer het nu.

Lees hier meer Instagram-nieuws.

Avatars komen naar TikTok

TikTok gaat het mogelijk maken om avatars te integreren binnen de app. Dat doen ze om voortdurend de creatieve mogelijkheden voor de gebruikers uit te breiden. De avatar zal eruit zien als een soort filter waarbij je gebruikmaakt van jouw eigen gemaakte avatar, of een voorgeprogrammeerde die TikTok zelf heeft samengesteld. Daarnaast is het ook zo dat het je de mogelijkheid biedt om anoniem te blijven binnen de app. Je kan de filter namelijk gebruiken bij het opnemen van video's.

Check hier al het TikTok-nieuws.

Twitter Pushes

Krijgen we binnenkort pushmeldingen over zoekopdrachten

Bij Twitter doen ze er alles aan om de activiteit van de gebruiker zo interessant mogelijk te houden. De feed is op maat gemaakt, je kunt zoeken wat je wilt. Maar ze werken aan meer.

Hier lees je er alles over.

Deel dit bericht op

Lees meer