Sociale Media Update: Extra video-opties binnen WhatsApp

Extra video-opties binnen WhatsApp

Video's maken in WhatsApp was altijd al mogelijk. Echter waren de opties altijd beperkt en daarom niet populair binnen de eigen app. Zo moet je de shutterknop altijd ingedrukt houden bij het filmen van een video. Ook switchen tussen de selfiecamera, en de andere zijde was niet mogelijk. Dat behoort binnenkort tot het verleden. Bij WhatsApp werken ze aan nieuwe functies binnen de video-opties. 

Lees hier welke updates eraan komen.

Klanteninteractie wordt verder uitgebreid

Wil je persoonlijke interactie met jouw klanten? Dan is WhatsApp jouw tool. De makers van de app werken momenteel aan een verdere uitbreiding van de mogelijkheden. Zo zorgen ze binnenkort voor de integratie van CRM-tool Hubspot. Zo zal je jouw professioneel WhatsApp-account kunnen toevoegen aan Hubspot om vanuit de tool jouw klantencontact te beheren.

Welke extra's kan dat bieden?

WhatsApp werkt aan wachtwoord

Bij Meta werken ze aan een functie om wachtwoorden toe te voegen aan berichtendienst WhatsApp. Concreet gaat het om een nieuwe functie bij de desktopversie van de app. Bij IOS en Android was dit namelijk al langer mogelijk. De tool lijkt vooral bedoeld voor gebruikers die hun account op meerdere schermen gebruiken. 

Waar gaat het concreet over?

Blauw vinkje komt nog niet terug naar Twitter

De kans bestaat dat Twitter Blue toch nog niet terugkomt eind deze maand. Elon Musk, de nieuwe eigenaar van het sociale media kanaal verklaarde maandag dat de dienst pas terugkomt wanneer er zekerheid is dat de gebruikers het blauwe vinkje niet gaan misbruiken door het simpelweg te kopen. Organisaties zullen ook een andere kleur als vinkje krijgen dan bekende personen. Dat heeft Musk zelf getweet.

Wat betekent dit?

Deel dit bericht op

Lees meer